Ervaringsverhalen

Henk Bons, beeldhouwer in hout.

Geweldige plek om kunstzinnig bezig te zijn en geweldige ondersteuning van Annelies! Heel fijn om in eigen tempo en naar eigen inzicht bezig te zijn. Maar als “coaching” van Annelies gewenst is, biedt zij een zeer luisterend oor, heeft een constructieve kijk op de vormgeving en zorgt zij er voor dat ik groei in mijn ontwikkeling.

Daphne Holthuis, boetseren.

Deze foto’s geven zo goed de manier van les geven van Annelies weer. Ik heb het erg naar mijn zin.

Josien van der Woude, workshop glasfusing met collega’s.

Voor mijn 40 jarige jubileum een leuke workshop glasfusing bij Annelies gedaan waarbij ik negen collega’s had uitgenodigd. Prachtige plek en heerlijk buiten in alle rust die de omgeving uitstraalt, koffie gedronken en later geluncht. Tussendoor de workshop met de fijne ondersteuning van Annelies zijn we allemaal enthousiast bezig geweest en hebben iets gemaakt, waarbij we allemaal benieuwd waren over hoe het uit de oven zou komen. Leuk om te doen en leuke resultaten! Aanrader om te gaan doen en kan ook als losse lessen.

Alie van Straaten, glasfusing.

Bij deze alsnog een bedankje voor alle ontspannen en creatieve glasfusing-uurtjes. Ik heb er erg van genoten en geniet nog steeds van alles wat ik gemaakt heb. Verder vond ik het erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Hoewel iedereen druk was met zijn eigen ding voelde je dat er onderling toch iets ‘samen’ was. Dank je wel!