Workshops en cursussen

Plezier in kunstzinnig werken staat voorop. Onder mijn begeleiding leer je technieken die je nodig hebt voor het maken van kwalitatief goede werkstukken. Wat je gaat maken dat ontwikkelt zich in onze samenwerking, ik stem mij op jou af. Welke ideeën heb je zelf, wat spreekt jou aan? Ook prima als je geen ideeën hebt of als je denkt dat je eigenlijk niet creatief bent. Ik heb ideeën in overvloed en mijn uitdaging is jou jezelf te laten verassen.

Werkplaatsatelier voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

Je kunt kiezen uit het werken in de volgende technieken: beeldhouwen (steen en hout), boetseren (klei en was), glasfusen of in glas in lood.

Het hele jaar doorlopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en zaterdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur.

Instroming mogelijk op elk moment.

Kosten: Knipkaart voor 6 lessen € 150 incl. btw.    (25.- per les)

Losse lessen € 32.50 incl. btw.

De prijzen zijn excl. materiaal en stookkosten omdat dit afhankelijk is van ieders gebruik. Incl. koffie/thee en iets lekkers erbij.

(meer informatie en foto’s Werkplaatsatelier)

Op verzoek:

Workshops

Vrienden-, familie- of kinderfeestjes

Bedrijfsuitjes

Prijzen voor de workshops, vrienden-, familie- of kinderfeestje, een bedrijfsuitje of een teambuildingsactiviteit stel ik op basis van uw wensen samen. Na overleg en afstemming ontvangt u een offerte voor de gewenste activiteit.

(meer informatie en foto’s)

Heb je nog vragen? Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden:

email anneliesvanderdrift@gmail.com

tel. nr. 06 10737676