Workshop, feestje en teambuildingsactiviteit

Vaste prijzen heb ik alleen voor de workshops glasfusing.

Maatwerk lever ik voor andere workshops, vrienden-, familie- of kinderfeestjes, een bedrijfsuitje of een teambuildingsactiviteit. Ik spreek op basis van uw wensen een prijs met u af. Mijn atelier ligt op een mooi terrein waar veel mogelijkheden zijn voor een leuke activiteit.

De prijs voor een workshop glasfusing ligt wel vast:

Een workshop glasfusing van 3 uur

In de workshop leer je van alles over glasfusing. We beginnen bij het begin, het leren glassnijden. Vervolgens is er voldoende tijd en aandacht om met elkaar te komen tot een mooi, zelfontworpen en zelfgemaakt glaskunstwerk. In deze workshop maak je een klein glasobject (bijvoorbeeld als raamdecoratie) een schaaltje of een setje sieraden.

De kosten zijn € 45 p.p. voor de workshop bij 5 deelnemers of meer. Komt u met minder dan 5 deelnemers dan reken ik € 200 voor een dagdeel.

Excl. materiaal- en stookkosten. (Deze zijn afhankelijk van de grote van het werkstuk rond de € 25 en € 35).

Incl. koffie en thee.

Een dag-workshop glasfusing van 6 uur

Je helemaal onderdompelen in de wereld van glasfusing, dat kan in deze dag-workshop. Kennismaken met de vele mogelijkheden die glasfusing je kan bieden.

In deze workshop is het mogelijk een groter glaswerkstuk te maken. Ontdek de mogelijkheden.

De kosten zijn € 80 p.p. voor de workshop bij 5 deelnemers of meer. Komt u met minder dan 5 deelnemers dan reken ik € 360 voor de workshop van 6 uur.

Excl. materiaal- en stookkosten. (Deze zijn afhankelijk van de grote van het werkstuk tussen de € 30 en € 45).

Incl. koffie en thee. Voor de lunch is er een lekkere soep.

 

Teambuildingsactiviteit:

De inhoud van een teambuildingsactiviteit wordt altijd samen met u vormgegeven. Wat heeft uw team nodig? Concreet betekent dit dat uw team met elkaar aan de slag gaat om middels een gezamenlijke creatieve activiteit aan een gezamenlijk doel te werken.

Na overleg ontvangt u een passende offerte.

Workshop glasfusing

 

Familieworkshops

 

Kinderfeestjes

 

 

Jongerenactiviteiten

 

 

 

Teambuildingsactiviteit in paren