Glasfusing

Voor beginners en gevorderden van alle leeftijden

Glasfusen is mogelijk in het werkplaatsatelier op dinsdag- en zaterdagochtend. Vanaf januari ook weer op de vrijdagmiddag. Kom meedoen, er is veel moois te ontdekken!

Ontdek het avontuur in glas! Het spel van licht en kleur met een verrassend resultaat. Glasfusing is spelen met speciaal glas. Meerdere gekleurde lagen smelt jij  aaneen in een oven. Zo maak jij een schaal, sieraad, raamdecoratie of vrije vorm. En dat geeft al binnen een paar lessen een effect waarmee je thuis kunt komen.

Als het je eerste kennismaking met glasfusing is, leer je in de eerste les glas snijden en maak je al een werkstuk. In de tweede les is het resultaat klaar uit de oven beschikbaar en bespreken we de resultaten met elkaar. Na enkele lessen heb je een beeld van de mogelijkheden van glasfusing en kun je steeds meer sturing geven aan wat je zelf van glas wil maken.

Wil je je reeds opgedane ervaringen met glasfusing verder uitdiepen? Ook dat kan. Door mijn jarenlange ervaring met glasfusing, als glaskunstenaar en glasdocent, bezit ik de know how om jou verder in jouw glas ideeën te begeleiden.

Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden:

e-mail anneliesvanderdrift@gmail.com

telef nr. 0610737676